Muligheder for wallets til at opbevare din kryptovaluta i

Der findes mange forskellige muligheder for at opbevare sine Bitcoins.

Blockchain.com wallet Mobil APP og browser

Blockchain.com Wallet betragtes som en af de mest populære software wallets i 2020 blandt kryptovaluta investorer. Den blev lanceret helt tilbage i august 2011 og har en mangeårig historie med Bitcoin og Ethereum, der giver sikker og effektiv opbevaring af disse førende kryptovalutaer. Platformen er udviklet af et softwarefirma i Luxembourg og er designet til at være tilgængelig via web og mobile enheder.

Bedømmelse

4/5
4/5

Coinbase.com wallet Mobil APP og browser

Coinbase.com wallet er i øjeblikket tilgængelig på iOS og Android app stores, i gennemsnit en 4.6-stjernet rating med over 1,870 ratings på iOS. De ligger lidt under deres konkurrenter som fx, Blockchain Wallet (34.000 ratings, 4,8-stjernet rating). Coinbase har gjort et respektabelt stykke arbejde på at udvikle en intuitiv ikke-frihedsberøvende wallet for kryptovaluta samfundet.

Bedømmelse

4/5
4/5

Ledger hardware wallet Tilsluttes via USB (APP)

Ledger Nano X wallet er den mest populære cryptocurrency hardware wallet (mere end 1,4 millioner solgte enheder). Nano S er den mest sikre og overkommelige mulighed for at opbevare kryptovalutaer. De holder din kryptovalutas private nøgler og lader dig sikkert at få adgang til din kryptovalutaer med en PIN-kode. Ved at kræve faktisk interaktion med hardwaren på visse punkter, såsom at trykke på en tast eller bekræfte, at en kryptovaluta adresse er nøjagtig på selve skærmen, tilføjer de et sikkert lag af sikkerhed over software wallets.

Bedømmelse

5/5
5/5